Leefstijlcoaching bij kanker
Individuele coaching
Leefstijlcoaching Cool
 

Op weg naar een vitaal, gezond, gelukkig, energiek leven in balans!

Wat leuk dat je ‘Leefstijl InZicht’ hebt gevonden! Uit al die websites ben je hier terecht gekomen. Misschien per toeval, misschien niet!

Uit ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om tijd voor jezelf vrij te maken. Er is altijd wel iets dat belangrijker lijkt dan jouw voornemen om het vanaf nu toch echt anders te gaan doen. Veelal is het  een kwestie van de juiste keuzes te maken, want laten we eerlijk zijn: goed voor jezelf zorgen, begint bij jezelf, toch?

Mijn naam is Zwannie Jager, al meer dan 25 jaar werkzaam als coach en een jonge bevlogen en nieuwsgierige leefstijlcoach.

Ik hou van mijn familie, vrienden, wandel graag (met de hond), onderneem graag iets leuks, hou van terrasjes, lekker eten, vakanties, en krijg energie van een goed gesprek. Je lijf en brein in balans.

Ook weet ik uit ervaring dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ik begeleid je op jouw pad naar een gezonde leefstijl door te werken aan mentale veerkracht en fysieke fitheid, naar een leven in balans. Mijn nieuwsgierigheid en oprechte interesse naar wat mensen beweegt en het observeren van hun gedrag, heeft mij hierbij vaak geholpen.

Als Leefstijlcoach bij overgewicht- en Leefstijlcoach bij kanker, maak ik gebruik van mijn vakkennis, bewezen coachmethodieken maar daarnaast ook van mijn werk- en levenservaring. Een luisterend oor, confronterend waar nodig om de kern te bereiken, en nodig je uit je comfortzone te verlaten waarbij jij de regie neemt. Daar waar wenselijk geef ik je heldere en duidelijke adviezen.

Ik geloof erin dat je door leefstijl verandering, eigen regie en in kleine stappen, blijvend resultaat behaalt. Of het nu gaat om afvallen, meer rust in je hoofd, gezonder eten, bewegen of de dingen doen waar je blij van wordt. Ik geloof dat ieder mens in staat is om vanuit zijn/haar persoonlijke kracht die balans tussen hoofd, hart en lijf te vinden. Verandering begint bij jezelf!

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan doen? Neem dan contact met mij op via 06-33851972 of via het contactformulier.

Website ontworpen door Broodman Ondersteuning & Advies